top of page

Human Design

Wat is Human Design precies en wat kan het voor jou betekenen?

Context

Door onze verschillende lagen van conditionering waarmee we ons versluieren tijdens ons leven, raken we voor een groot stuk kwijt wie we eigenlijk zijn. We dragen letterlijk maskers om aan maatschappelijke normen en verwachtingen te kunnen voldoen.

Human Design gaat over het ont-maskeren van je ware zelf, het laag per laag afpellen van deze conditioneringen. Het gaat om het opnieuw ontdekken van je ware ik en hoe je die kan waarderen en omarmen zonder je daar schuldig over te voelen of beschaamd om te zijn.

Human Design werd ontdekt door Ra Uru Hu, een Canadese man, en is een combinatie van verschillende elementen uit de astrologie, de I Ching, Kabbalah, het Hindoe-Brahmaanse chakra-model en de kwantumfysica. Dit systeem laat ons toe om op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats tot jouw uniek menselijk ontwerp (bodygraph) te komen. Deze unieke bodygrap geeft jou een leidraad over hoe je het beste door het leven kunt navigeren, waarvoor je het best je energie gebruikt en hoe je die optimaal inzet, en hoe je volgens jouw design het best beslissingen neemt. Het geeft je ook inzicht in je aangeboren kwaliteiten en waar je je op mag focussen tijdens dit leven. Dit volgens jouw normen en dus niet hoe de maatschappij het je voorschrijft. 

Human Design gaat heel ver en heel diep. Niettemin kan je met een eerste toelichting die gaat over je type, strategie, autoriteit, self, not self en profiel al een heel eind op weg.

Wat nu?

Ben je benieuwd hoe jouw bodygraph eruit ziet en wat Human Design voor jou kan betekenen, contacteer me dan.
Ik laat je bodygraph voor je berekenen en licht toe hoe je deze mag interpreteren zodat het voor jou helder is. Indien je wenst, kan ik je ook verder coachen opdat je op een goede manier met Human Design en je bodygraph aan de slag kunt gaan.

 

Wil je er liever zelf mee experimenteren, dan kan je zelf gratis bodygraph aanvragen op https://www.geneticmatrix.com/.

Je ontvangt dan enkel je bodygraph, helaas niet de toelichting.

bottom of page