top of page

Als er een geloof is dat bergen kan verzetten, dan is het het geloof aan eigen kracht.

Marie von Ebner-Eschenbach

BEGELEIDEN VAN MENSEN & ORGANISATIES IN ONTWIKKELING

ACHIEVING GROWTH

OVER SINJAN SOLUTIONS

Wij helpen bedrijven om hun medewerkers naar een hoger niveau te tillen op vlak van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap & communicatie. Dit realiseren we door onze expertise in interim management, coaching en Insights Discovery workshops in te zetten én door al wat we aanleren te bestendigen in de praktijk zodat zowel medewerkers als organisaties blijvend kunnen groeien.

Onze missie is om het verschil te maken en zo de meest gevraagde partner te worden voor organisaties en hun medewerkers.

Onze waarden zijn plezier, kwaliteit, passie, respect en groei.

Sinjan Solutions werd in 2013 opgericht door Cynthia Janssens, de bezieler van deze organisatie. 

Zij is afgestudeerd aan de HUB als Gezinswetenschapper en heeft academische scholing in arbeids- en organisatiepsychologie. Verder heeft ze zich verdiept in ontwikkelingsgericht coachen, teamcoaching, organisatie verandering, change management, conflictbemiddeling en Insights Discovery Workshops. 

Competenties die haar mee definiëren zijn mensenkennis, open mindset, strategisch inzicht, klantgerichtheid en sterke communicatievaardigheden. 

Het grootste deel van haar carrière heeft ze gewerkt in opdracht van internationale (productie) bedrijven, alsook voor KMO's.

CHANGE MANAGER

Een professional nodig die in tijden van verandering je medewerkers en leidinggevenden mee begeleid?

Wij maken gebruik van de change methodologie ADKAR, wat wil zeggen dat we de nodige aandacht besteden aan de mensen in de organisatie die betrokken en/of geïmpacteerd zijnj door de verandering.  

INSIGHTS DISCOVERY Personal coaching, Team Coaching & Workshops

De Insights kleuren... Iedereen heeft ze alle 4. De mate waarin je de kleuren inzet, kunnen echter heel verschillend zijn van de ene persoon ten opzichte van de andere. Deze kleurencombinatie maakt je uniek en verwijst naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien.

 

Wat is jouw unieke kleurencombinatie?

 

COACH & SOCIAAL BEMIDDELAAR

Coaching

Start wherever you are and start small.

 

Sociale bemiddeling

Pas wanneer je leert te luisteren om te begrijpen, in plaats van de luisteren om te reageren, ontstaat er echt contact.


Neem contact op voor een afspraak
of meer informatie

Sinjan Solutions, 2440 Geel

info@sinjan-solutions.be

Bericht ontvangen!

contact
bottom of page