top of page

Insights Discovery

Insights Discovery is enorm boeiend omdat het een zeer waardevolle tool is om jezelf en anderen beter te leren kennen. Het doel van de tool is om de interacties en communicatie tussen mensen te verbeteren om zo sneller in verbinding te kunnen gaan met elkaar.

Je ontdekt in principe waarom jij reageert en je gedraagt zoals je nu doet, en ook wat maakt dat anderen mogelijk anders reageren en zich gedragen. Door dit inzicht, ontstaat er een vorm van tolerantie en begrip voor elkaar, en maak je kleine aanpassingen in je gedrag en communicatie stijl waardoor je doelbewust een win-win kunt creëren. 

Cynthia Janssens - Insights Discovery Certified Practitioner since 2017

Je persoonlijke Insights Discovery Profiel ...

De Insights Discovery kleuren... Iedereen heeft ze alle 4.

De mate waarin je de kleuren inzet, kunnen echter heel verschillend zijn van de ene persoon ten opzichte van de andere. Je eigen kleurencombinatie bevestigt dan ook dat je uniek bent en laat zien welke gedragseigenschappen voor jou als natuurlijk aanvoelen en voor welke je eerder een inspanning moet doen om ze te tonen.

Benieuwd hoe jouw unieke kleurencombinatie eruit ziet? 

Geef dan zeker een seintje zodat we een afspraak kunnen maken om je Persoonlijk Insights Discovery Profiel te creëren en - indien je wenst - dit verder te bespreken.

Wie denk je te zijn in je werkomgeving? Welke kwaliteiten zet je hier het meest in? Hoe ziet je kleurencombinatie eruit als je denkt niet gezien te worden door anderen, als er een verborgen camera op je gericht staat? Of als je je in een stress situatie bevindt?

Vraag nu je persoonlijke Insights Discovery profiel aan en ontdek!

bottom of page